مراسم ختم صحیح بخاری حوزه علمیه احناف خواف برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی احناف خواف، مراسم ختم کتاب صحیح البخاری حوزه علمیه احناف خواف، صبح جمعه یکم خردادماه 1405 با حضور علماء، معتمدین شهر، طلاب و اقشار مختلف مردم در مصلی بزرگ شهر خواف برگزار شد.

در این رویداد دینی، ابتدا مولوی عبدالمجید بختیاری از دانش آموختگان و اساتید تجوید حوزه علمیه احناف خواف به تلاوت قرآن کریم پرداخت و در بخش دیگر مولوی اسماعیل جانباز به نمایندگی از دانش آموختگان سال تحصیلی 05-1404 حوزه علمیه احناف خواف پیرامون اهمیت فراگیری علم و تشویق و ترغیب به فراگیری آن سخنرانی نمود.

اجرای دو سرود توسط طلاب دوره حدیث حوزه احناف و مولوی غلام سالاری از دانش آموختگان این مرکز دینی و ارائه گزارش فعالیت‌های حوزه علمیه احناف خواف توسط مولوی حبیب الرحمن قهستانی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

در ادامه این مراسم قرائت آخرین احادیث کتاب صحیح البخاری توسط طلاب دوره حدیث انجام گرفت و پایان بخش این مراسم سخنان مولانا حبیب الرحمن مطهری، مدیر حوزه علمیه احناف خواف، پیرامون تشریح احادیث قرائت شده و نصایحی نسبت به اهل علم و علما بود.

در پایان این مراسم، از 43 حافظ قرآن کریم (13 برادر و 30 خواهر) و 36 دانش آموخته علوم دینی (15 برادر و 21 خواهر) و 9 نفر دانش آموختۀ تخصصات فقه و حدیث برادر، تجلیل به عمل آمد.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *