کشور نیاز به یک چرخش اساسی در سیاست‌های داخلی و خارجی دارد

شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید در فرازی دیگر از سخنان‌شان به «رد صلاحیت گسترده و وسیع» کاندیداهای انتخاباتی یازدهمین دورۀ مجلس شورای اسلامی اشاره کردند و گفتند: جمعی از نخبگان و اندیشمندان از اقشار و طیف‌های مختلف برای انتخابات مجلس ثبت‌نام کردند که البته رد صلاحیت افراد توسط شورای نگهبان در این زمینه بسیار عجیب، گسترده و وسیع بوده است.
ایشان تصریح کردند: شورای نگهبان در تایید صلاحیت افراد با چینش سلیقه‌ای افراد خاصی را تایید و بقیه همه را رد کرده است که هدف شورای نگهبان از این نوع عملکرد کاملا مشخص و هویداست.
ایشان خاطرنشان کردند: یکی از مواردی که در دلیل رد صلاحیت افراد توسط شورای نگهبان به چشم می‌خورد «عدم التزام عملی به اسلام» است؛ جالب این است که بعضی از علمای شیعه و سنّی هم به همین دلیل رد صلاحیت شده‌اند، درحالی‌که اگر علما التزام عملی به اسلام نداشته باشند چه کسی به اسلام التزام دارد؟!
مولانا عبدالحمید در ادامه تصریح کردند: شورای محترم نگهبان شرط «التزام عملی به اسلام» را برای تایید صلاحیت افراد قرار داده است؛ مگر این شورا می‌خواهد برای مساجد امام جماعت و یا برای مدارس دینی استاد و مدرّس تعیین کند که چنین شرطی را گذاشته است؟!
ایشان تصریح کردند: مجلس مرکز قانون‌گذاری کشور است. باید رجال سیاسی و نخبگان که نسبت به مسائل داخلی و خارجی آگاهی و تسلط دارند در مجلس حضور داشته باشند. اگر می‌خواهیم کشورمان پیشرفت کند و به جایگاه جهانی خودش برسد باید از نخبگان و فرهیختگان و افراد توانمند کار گرفته شود.
امام‌جمعه زاهدان بر لزوم «تنوع در انتخابات» تاکید کردند و گفتند: همۀ ما به‌خوبی می‌دانیم که امروز آن انگیزه‌های سابق و چهل سال گذشته در مردم وجود ندارد. اگر در انتخابات تنوع نباشد مردم انگیزۀ لازم را برای شرکت در انتخابات ندارند و احتمال کاهش میزان شرکت‌کنندگان در انتخابات بسیار زیاد است.
مدیر دارالعلوم زاهدان خاطرنشان ساختند: یکدست کردن مجلس شورای اسلامی سبب رشد کشور نمی‌شود. مجلس جای تجزیه و تحلیل مسائل و محلی‌ست که باید در آن افکار و اندیشه‌های مختلف با یکدیگر بحث و تبادل‌نظر کنند تا کشور به رشد و بالندگی برسد.
ایشان در ادامه افزودند: باید به ملت بیشتر میدان داده شود تا گزینۀ بهتر را انتخاب کند. حفظ و بقای یک حکومت به‌وسیلۀ زور و سلاح ممکن نیست، بلکه باید دل مردم را به‌دست بیاوریم و بر دل مردم حکومت کنیم. جمهوری اسلامی از طریق توجه به خواسته‌های مردم می‌تواند ادامه پیدا کند. باید ندای مردم را بشنویم.
مولانا عبدالحمید ادامه دادند: «الله» و «مردم» دو محور مهم و اساسی برای یک حکومت و نظام اسلامی‌ست. در وهلۀ اول باید قوانین و دستورات الله تعالی محور باشند، و در مرحلۀ بعدی خواسته و رضایت مردم مورد توجه قرار گیرد، زیرا این مردم هستند که مسئولین ارشد کشور را مستقیما یا بالواسطه انتخاب می‌کنند. لذا باید مردم را نگه داریم.

 

  • کشور نیاز به یک چرخش اساسی در سیاست‌های داخلی و خارجی دارد

    مولانا عبدالحمید با اشاره به سخنان چند ماه قبل خودشان مبنی بر «تجدیدنظر در سیاست‌های داخلی و خارجی کشور»، خاطرنشان کردند: بنده قبلا بر این نکته تاکید کردم که کشور نیاز به یک چرخش اساسی در سیاست‌های داخلی و خارجی دارد. اگر به این توصیۀ بنده که از روی خیرخواهی و دلسوزی مطرح کرده‌ام توجه می‌شد، امروز کشور با مشکلات کنونی مواجه نبود و شاهد اعتراضاتی که اکنون در کشور جریان دارند نبودیم.
    ایشان تصریح کردند: تجربه ثابت کرده است که بسیاری از قوانین و شرایط در گزینش افراد و مدیران نه‌تنها کارآیی لازم را نداشته‌اند، بلکه به ضرر کشور تمام شده و سبب شده است مدیران ضعیفی که عملکردشان به نظام ضربه زده است روی کار بیایند.
    مدیر دارالعلوم زاهدان ادامه دادند: در گزینش مدیران فقط ملاک قراردادن شرکت افراد در مراسم نماز جمعه یا راهپیمایی‌ها کافی نیست، بلکه باید بدون توجه به قومیت و مذهب، به شایستگی، توانمندی، صداقت و وجدان کاری افراد توجه شود. حتی باید از توانمندان و شایستگان دیگر ادیان هم استفاده کنیم تا بتوانیم کشور را به سوی پیشرفت و ترقی سوق دهیم.
    مولانا عبدالحمید در پایان اظهار داشتند: خدا می‌داند که بنده این سخنان را از روی خیرخواهی و دلسوزی می‌گویم، اما متاسفانه به توصیه‌های خیرخواهان توجهی نمی‌شود، درحالی‌که «حکمت» و سخن خیر گمشدۀ انسان مؤمن است و باید آن را از زبان هر کسی که گفته می‌شود مورد توجه قرار دهیم.

    باز نشر از سنی آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *