◽️اول: صبور بودن ناشنوایان و خانوادهی آنان است؛ این صفت به جلب عنایاتهای الهی خواهد انجامید. فردی که به مصیبتی مثل نابینایی یا ناشنوایی یا … مبتلا شده و در مقابل این آزمایش الهی، صبور باشد خداوند به او وعدهی بهشت خود را داده است.
◽️توجه به این نعمت الهی نیز مرتبط با این موضوع است. نعمتی که نصیب خیلی از ما شده و خداوند ما را با داشتن آن مورد آزمایش قرار داده است. اگر کسی به جای استفادهی صحیح از این نعمت آن را در مسیرهای خلاف استفاده کند و به حرام گوش دهد، فردای قیامت، سرب مذاب در گوشهایش خواهند ریخت.
◽️جنبهی دیگری که با امروز ربط زیادی پیدا میکند توجه به ناشنوایان و رعایت شرایط خاص آنان میباشد. اگر امروز او به این بیماری مبتلاست، هر کدام از اعضای خانوادهی ما یا حتی خود ما هم امکان دارد که به این بیماری مبتلا شویم. پس با آنها طوری برخورد کنیم که میپسندیم با ما رفتار شود.
◽️آخرین نکته هم رعایت نکات بهداشتی و عدم استفاده از اشیاء تیز در داخل گوش، برای تمیز کردن یا خاراندن گوش است. نعمت الهی نصیب هر کس شده، یکی از راههای قدردانی از آن، استفادهی درست از آن میباشد. پس مواظب سلامتی نعمتهای الهی که به شما عنایت شده هم باشید.
✍️ جواد عصار رودی
دیدگاهتان را بنویسید