توهین به مقدسات اهل سنت؛ کمتر از حمله تروریستی نیست.

ایشان در ترجمه آیه فوق گفت: الله تعالی می‌فرمایند: بدانید که رسول الله(ص) در بین شماست و اگر در بسیاری از امور از شما اطاعت کند دچار حرج می شوید. (ای صحابه) الله‌تعالی ایمان را برای دل‌های شما پسندیده داشت تا در دل‌های شما ایمان را محبوب سازد و خداوند کفر و فسق و نافرمانی را برای شما نپسنديد.
الله‌تعالی می‌فرماید: اینکه ایمان در دل‌های شاگردان مکتب نبوی زینت یافته است یک نعمتی از جانب الله برای حضرت محمد(ص) و امت ایشان است.
ایشان افزود: الله‌تعالی ذات حکیمی‌ست و حکمتش این را اقتضا می‌کند که شاگردان پیامبر اکرم(ص)، شاگردانی وارسته باشند. در هیچ مکتب و آیینی چنین یارانی بین پیامبران وجود نداشته است. آنها در ابتدای رسالت و غربت، در کنار حضرت رسول(ص) جانانه ایستادند. دوستی ایشان با پیامبر به علت رسیدن به جاه و مقام دنیایی نبود؛ حتی پیامبر(ص) از مال به‌غنیمت گرفته‌شده در غزوه حنين به تازه مسلمانان دادند تا دل‌شان نسبت به دین نرم شود، بدون اینکه کسی احساس نارضایتی کند.
ایشان تصریح کرد: آنهایی که به مقام صحابه بی‌شرمی و بی‌حیایی می‌کنند بينديشند چه طور به بهترین مخلوقات بعد از پیامبر(ص) بی‌حرمتی می‌کنند. به کسی که پدرزن رسول‌الله(ص) و یار غار نبی بود؛ کسی‌که پیامبر او را امام قرار داد، شخصیتی که کنار کعبه اولین خطبه را برای مسلمانان ایراد نمود، به‌طوری که به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفت و موقع به‌هوش آمدن فقط می‌فرمود: حال حببیم رسول الله(ص) چگونه است؟و فرمود: به خدا قسم تا پیامبر(ص) را نبینم آب و غذا نمی‌خورم. آیا به عمر فاروق(رض) توهین می‌کنید؟! عمر فاروقی که از سوی رسول‌الله(ص) جداکننده حق از باطل لقب می‌گیرد و پدر زن نبی و داماد علی می‌شود و برای فقيران، بر پُشت خود در زمانی که بر دو امپراطوری بزرگ جهان حکومت می‌کند غذا می‌برد و در محراب رسول الله(ص) شهید می‌شود. حضرت عثمان(رض) کسی‌که شهید قرآن است و حاضر است در دارالخلافه بر روی قرآن خونش را فدا کند، اما نمی‌گذارد در مدینه کسی برای جان او سلاح به دست بگیرد.
مولوی نیکخوی خاطرنشان کرد: آیا این صحابه لایق بی‌حرمتی هستند؟! چه طور خود را مسلمان بدانیم و به آنها بی‌حرمتی کنیم؟! قرآن درباره امهات‌المومنين(رض) می‌فرماید: “النبی أولی بالمومنین من أنفسهم و أزواجه أمهاتهم” پیامبر(ص) به مومنان از خودشان در امور دین و دنیا سزاوارتر است و زنان پیامبر(ص) مادران مومنان‌اند. مفسرین می‌نویسند: همسران نبی اکرم(ص) مادران مومنان هستند؛ از این جهت که بسان مادر بلکه بیشتر از آنها باید حرمت آنها را نگه داریم.
ایشان تاکید کرد: شایسته نیست که پیامبر اکرم(ص) را آزار دهید، چرا که توهین به همسر رسول خدا(ص) آزار به رسول خداست. قطعا هیچ انسانی دوست ندارد به ناموسش بی‌حرمتی شود، پس چگونه به خود اجازه می‌دهید به ناموس پیامبر هتک حرمت کنید.
مدرس محترم حوزه علمیه احناف خواف در زمینه توهین یکی از بازیکنان فوتبال به مقدسات اهل سنت گفت: متاسفانه یک فوتبالیست به خود اجازه می‌دهد که به مقدسات اهل سنت توهین کند. به وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال توصیه می‌شود که مواظب افراد فتنه‌گر و جاهل باشند؛ چرا که برخی تلاش دارند تا در این شرایط سخت اقتصادی، در کشور ناامنی ایجاد کنند.
ایشان افزود: توهین به مقدسات اهل سنت و جریحه‌دار کردن میلیون‌ها اهل سنت ایرانی، کمتر از حمله تروریستی نیست. اگر در یک حمله تروریستی انسان‌هایی کشته می‌شوند، با توهین به مقدسات اهل سنت قلب‌های مسلمانان زنده جریحه‌دار می‌شود.
ایشان ادامه داد: برای این‌چنین ورزشکاری که می‌خواهد به عنوان نماینده در خارج و داخل کشور ظاهر شود باید کلاس تربیت و اخلاق گذاشته شود و ادب اجتماعی، سیاسی و احترام به آیین‌ها و ملت‌های مختلف به او آموزش داده شود. چنین ادبیات متحجرانه‌ای بسیار بچه‌گانه است. چه خوب است این بازیکن نیمکت‌نشین، فوتبال بازیکنان مسلمان دیگر کشورها را ببیند و از آنها درس بگیرد. به این بازیکن طراز سوم فوتبال توصیه می‌شود که زندگینامه محمدصلاح، بازیکن مصری که در تیم‌های بزرگ فوتبال بازی می‌کند را بخواند و ادب اسلامی و ورزشی را از او یاد بگیرد. او نیمکت‌نشین نیست، بلکه از ستارگان تیم لیورپول است.
او درس دینی نخوانده و سازمان و تشکیلاتی ندارد و بودجه‌ای هم برای تبليغ اسلام دریافت نمی‌کند، اما بهترین مبلّغ در اروپا شناخته می‌شود. در مسیر حرکت به سوی ورزشگاه‌ها قرآن تلاوت می‌کند. در روزنامه فرانسه درباره‌اش چنین می‌نویسد: قرمزپوشان لیورپول موقع شروع فوتبال آهنگ و سرود اسلامی می‌خوانند، وقتی می‌بینند بعد از گل‌زدن به سجده می‌رود آنها هم به سجده می‌روند و حرکات او را برای خود الگو قرار داده و بسیاری از اشخاص با رفتار او مسلمان می‌شوند. بازیکن دیگری به نام یحیی توره که ستاره باسابقه منچسترسیتی بود، تا چندی پیش وقتی در یک مسابقه به عنوان بهترین بازیکن شناخته می‌شد از او مصاحبه گرفته و به او بطری شراب تعارف می‌کردند. او با کمال احترام و ادب آن را رد می‌کند و می‌گوید من مسلمانم و مسئولین ورزشی را مجبور به ترک این کار می‌کند و امروزه به بازیکنان مسلمان بطری آب تعارف می‌کنند.
ایشان تاکید کرد: اگر می‌خواهیم اسلام را ترویج کنیم، بدانیم اسلام با دهن‌کجی و تعفّن پیشرفت نمی‌کند، بلکه اسلام با اخلاق و رفتار اسلامی پیشرفت می‌کند.
سخنران محترم این هفته نماز جمعه اهل سنت خواف در زمینه توهین به مقدسات اهل سنت افزود: به نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی توصیه می‌شود، تلاش کنند تا ممانعت از اهانت به مقدسات اهل سنت، به عنوان یک قانون تصویب شود. دولت و مسئولین بایستی از این قضایا ساده نگذرند. ضد انقلابی‌ها با پخش همین کلیپ‌ها جوانان را تحریک می‌کنند. اگر اهل سنت یکدیگر را به آرامش و خویشتن‌داری دعوت می‌دهند به این خاطر است که معتقدند نظام و مسئولین اعلام انزجار می‌کنند، وگرنه ما حاضريم به خاطر نام مادرمان صديقه طاهره و حضرات صدیق اکبر، فاروق اعظم، عثمان ذی‌النورین و سایر صحابه رضی‌الله‌عنهم اجمعين جان‌مان را فدا کنیم.

  • نماینده مقام معظم رهبری، حجت‌الاسلام شهیدی می‌گوید: در جنگ تحمیلی صد نفر مسیحی و چهل نفر زرتشتی کشته شدند، و از اهل سنت ده هزار و هفتصد و هفتاد و یک نفر برای انقلاب شهید شدند.

مولوی نیکخوی در بخش دیگر سخنان خویش گفت: این هفته مصادف با آغاز جنگ تحمیلی است که در سال ۵۹ علیه ملت انجام گرفت؛ جنگی که همه در کنار هم از این انقلاب دفاع کردند. حجت‌الاسلام ذوالنور، دبیر کنگره شهدا و ايثارگران در یک مصاحبه اعلام می‌کند اگر ۲۴۳ نفر روحانی شیعه در این جنگ به شهادت رسیدند، همچنین ۷۲ نفر از علمای اهل سنت به خاطر این آب و خاک شهید شدند.
ایشان افزود: در بین توده مردم نیز اهل سنت برای انقلاب، اسلام و امنیت جانفشانی‌های زیادی کردند و کسی نمی‌تواند سختی‌های آنان را نادیده بگیرد.
نماینده مقام معظم رهبری، حجت‌الاسلام شهیدی می‌گوید: در جنگ تحمیلی صد نفر مسیحی و چهل نفر زرتشتی کشته شدند، و از اهل سنت ده هزار و هفتصد و هفتاد و یک نفر برای انقلاب شهید شدند؛ حال که زمان امنیت و برداشت است چرا دل اهل سنت را برنجانیم؟! باید از اهل سنت در مدیریت‌ها و مسئولیت‌ها کار گرفته شود.

  • به جای مذاکره با بلاد اروپایی، با مردم خود وارد مذاکره شویم. به جای اینکه دوستان و یاران بیرونی پیدا کنیم، دوستان و یاران درونی پیدا کنیم.

مولوی نیکخوی یادآور شد: اکنون فضای نابسامان اقتصادی در کشور حاکم است که از جنگ تحمیلی کمتر نیست، لذا باید احساس خطر کنیم از اینکه دشمنان از این موقعیت سوءاستفاده کنند.
ایشان افزود: به جای مذاکره با بلاد اروپایی، با مردم خود وارد مذاکره شویم. به جای اینکه دوستان و یاران بیرونی پیدا کنیم، دوستان و یاران درونی پیدا کنیم.
ایشان همچنین حادثه خونین و ناگوار اهواز که در هفته گذشته در حین رژه نیروهای مسلح رخ داد و تعداد زیادی از هموطنان ما به خاک و خون کشیده شدند را تسلیت گفته و آرزوی حفاظت و امنیت جامعه اسلامی را از الله‌تعالی خواستار شد.
مولوی نیکخوی همچنین از فراکسیون اهل سنت به‌خصوص دکتر جلیل رحیمی نماینده محترم تربت جام و تایباد به خاطر دفاع از مقدسات اهل سنت در مجلس شورای اسلامی تشکر کردند.

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *