آرامش و امنیت، دو نعمت از دست‌رفته

ایشان در ابتدای سخنان خویش فرمود: آرامش و امنیت، دو نعمتی است که همه موجودات سطح کره‌ زمین به آن نیاز دارند و برای رسیدن به این دو امر مهم در تلاش‌اند.
مولوی موحدی خاطرنشان کرد: شناخت خداوند آرامش و امنیت را ایجاد می‌کند، کسانی‌که خدا را شناخته ولو  اینکه در زندان باشند، در آسایش‌اند، امّا کسانی که از شناخت خداوند محروم‌اند؛ اگر در بهترین مکان‌ها و پنت هاوس‌ها بسر ببرند، باز هم در زندانند.
[راه‌های شناخت خداوند]
مولوی موحدی مدرس حوزه علمیه احناف خواف افزود: برای شناخت خداوند راه‌های زیادی است و نیازی به هزینه‌های هنگفت، و به کاربردن از سیستم و تیم پزشکی نیست.
اوّلین راه، قناعت: یعنی هر کس به همان چیزی که در اختیار دارد قناعت کند، در واقع به شناخت خداوند دست یافته.
دوم، ورود به مسجد: ورود به مسجد به انسان آرامش می‌دهد و انسان را به شناخت خداوند نزدیک می‌کند.
ایشان گفت: امروزه افرادی پیدا شده‌اند که مساجد را به فروشگاه زنجیره‌ای تعبیر می‌کنند، این افراد باید بدانند، مسجد خانه خداست و افرادی که به خانه خدا بر چسب نامناسب می‌زنند، اعلان جنگ با خدا را کرده‌اند.
سوم حس همسایه‌داری:
مولوی موحدی حس همسایه‌داری را جزو راه‌هایی شمرد که انسان را به خدا نزدیک می‌کند و خدا را می‌شناسد و برای تأیید مطالب خویش حدیثی را از رسول خدا صلی الله علیه و سلم روایت کرد، که شخصی نزد رسول خدا صلی الله علیه  و سلم آمد، و از بی‌بضاعتی خویش شکایت کرد، پیامبر اکرم صلی الله علیه و سلم فرمود: مگر شما همسایه ندارید، که به شما نگاه کند و جویای حال شما شود؟ به خدا قسم، شما و همسایه‌تان با هم در بهشت جمع نمی‌شوید، یا شما باید به بهشت وارد شوید یا همسایه‌تان.
مولوی موحدی در ضمن سخنان خویش از جناب مولانا سید شهاب‌الدین شهیدی رحمه الله علیه خاطره‌ای را ذکر کرد، که حس همسایه‌داری در وجودشان تبلور می‌زد، مولانا سید شهاب الدین شهیدی رحمه الله همیشه به شاگردان خویش تعلیم می‌داد و نصیحت می‌کرد: «کُن فی الناس کسائر النّاس» در میان مردم همانند مردم باش و صفت تکبر را  از وجود خودتان بیرون کنید.
«آزادی زن یا دست‌رسی آسان به زن»
مولوی موحدی افزود: لباس پوشیدن جز فطرت انسان است و زنانی که حجاب اسلامی را برای خود زندان می‌دانند فطرت آن‌ها سالم نیست.
ایشان گفت: کسانی‌که فکر می‌کنند بی‌حجابی آزادی زن را دربردارد و باید با این شعار زندگی کنیم تا به یک زندگی ایده‌آل برسیم در اشتباهند. چون آن افراد به دنبال آزادی زن نیستند، بلکه به دنبال دست‌رسی آسان به زن هستند.
مولوی موحدی در آخر سخنان خویش، این روز را روز تربیت بدنی و ورزش خواند و گفت: دین اسلام به سه ورزش اهمیت خاص را قائل  است و برای اینکه مردم به سلامتی کامل به سر ببرند، من شما را به این سه ورزش ارشاد می‌کنم.
اول: تیراندازی
دوم: شناکردن در چارچوب دستورات اسلامی و سوم سوارکاری.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *