ایشان افزودند: جامعه ما جامعهای متدین بوده و هست، اما احیاناً یکسری آسیبهای اجتماعی در جامعه رخ میدهد که همین هم نباید باشد تا خدای نکرده این آلودگیها به دیگر افراد سرایت نکند.
ایشان تاکید کردند: بهترین کاری که مانع این اعمال زشت میشود ایمان به الله و روز قیامت است. اگر شخصی ایمانش را نسبت به الله و روز قیامت تقویت کند و این نکته را مدنظر داشته باشد که باید در روز قیامت پاسخگوی تمام اعمال و کردارش باشد هیچوقت مرتکب گناهان نمیشود. گناهانی که امروزه انجام میگیرد بر اثر ضعف ایمان و عدم اعتقاد به روز آخرت است.
مولانا مطهری تصریح کردند: یکی از اسمای خداوند “منتقم” (انتقامگیرنده) است؛ یعنی بندهای که اوامر الهی را رعایت نکند خداوند متعال از او انتقام خواهد گرفت.
در حدیثی آمده است: برای هر پادشاهی ممنوعات و خطقرمزهایی است؛ همچنین خطقرمز خداوند متعال محارم است.
پیامبر اکرم(ص) میفرمایند: شخص زناکار در حین این عملش ایمان ندارد. شخص دزد در حین دزدی ایمان ندارد. شخصی که شراب مینوشد، در حین این کارش ایمان ندارد.
مدیریت محترم حوزه علمیه احناف خواف فرمودند: این جرائم و گناهان به خاطر عدم ایمان و اعتقاد کامل به خداوند متعال و روز آخرت است.
خداوند متعال نسبت به آل فرعون میفرماید: “فلما آسفونا انتقمنا منهم فاغرقناهم اجمعین، فجعلناهم سلفاً و مثلاً للآخرین” وقتی اینها اوامر الهی را انجام ندادند، آنها را غرق کردیم، پس آنها را درسی برای آیندگان قرار دادیم.
خداوند متعال در جاهای مختلفی از قرآن مجید میفرماید: “ان الله عزیز ذوانتقام” همانا گرفت و عذاب خداوند متعال بسیار سخت است.
علما مینویسند: گناهان به منزله غده سرطانی و چرکین در بدن است؛ اگر میخواهی نجات پیدا کنی و از بین نروی باید آن غده را از بدنت بیرون آوری. همچنین اگر شخصی میخواهد تا از عذاب آخرت نجات پیدا کند باید از این جرائم و گناهان فاصله بگیرد.
ایشان در زمینه “طلاق” اظهار داشتند: طلاق یک مسئله کاملاً جدی در تمام مذاهب چهارگانه اهل سنت و حتی غیرمقلدین است؛ لذا افراد باید بسیار مواظب زبان خود باشند و نباید به خاطر یکسری مسائل کوچک زندگی مشترک خود و دیگران را خراب کنند.
ایشان یادآور شدند: الحمدلله جامعه ما جامعه خوبی است و احیاناً اگر مسائلی از طرف نیروی محترم انتظامی و دادگستری محترم بیان میشود به جهت هشدار است تا مواظب خود باشید. لذا علمای محترم، امامان مساجد، ریشسفیدان و بزرگان قوم وظیفه دارند تا مردم را از این مسائل آگاه کنند و امر به معروف و نهی از منکر نمایند.
دیدگاهتان را بنویسید