نگاه‌های امنیتی و ایجاد محدودیت از علما و جلسات اهل‌سنت خراسان جنوبی برداشته شوند

به گزارش سنی‌آنلاین، مولانا فاروقی در این نشست ابتدا بر لزوم «احترام به مقدسات و عقاید مذاهب» تاکید کرد و گفت: یکی از نشانه‌های وحدت این است که قلب‌ها به همدیگر نزدیک باشند. احترام به مقدسات مذاهب از مهمترین نمادهای «وحدت عملی» است.
امام‌جمعه اهل‌سنت بیرجند در ادامه گفت: یکی از خواسته‌ها و مطالبات علمای اهل‌سنت خراسان جنوبی این است که برای شرکت در مراسم‌های ویژه‌ی مذهب برادران شیعه از قبیل: اربعین و چهل‌وهشتم و… از علمای اهل‌سنت دعوت به‌عمل نیاید، زیرا در فقه و مذهب اهل‌سنت چنین مراسم‌هایی وجود ندارد.
وی در ادامه افزود: قرار نیست در کشور ما برای حفظ وحدت، اهل‌سنت عقاید شیعه و یا شیعه عقاید اهل‌سنت را بپذیرند، بلکه باید هرکدام از پیروان مذاهب به عقاید یکدیگر احترام بگذارند.
مولانا فاروقی در ادامه خواستار «رفع فشارهای امنیتی درحق علمای اهل‌سنت» شد و اظهار داشت: «محبت» یکی از شرایط «وحدت» است و‌ کمترین درجه وحدت این است که نسبت به یکدیگر کینه و کدورت و بدبینی نداشته باشیم. ایجاد فشارهای سیاسی و امنیتی در حق علمای اهل‌سنت هیچ کمکی به وحدت و اخوت نمی‌کند.
مدیر مدرسه دینی «الصدیق» بیرجند یکی دیگر از خواسته‌های علمای اهل‌سنت خراسان جنوبی را مطرح کرد و گفت: ایجاد محدودیت برای برگزاری جلسات و مراسم اهل‌سنت در استان خراسان جنوبی از دیگر دغدغه‌های علما در این استان است.
مولانا غلام‌حیدر فاروقی در پایان به موضوعاتی همچون مشکلات عیدگاه، مساجد و نمازخانه‌های اهل‌سنت بیرجند نیز اشاره کرد و گفت: این موارد را در دیدار اخیری که ائمه جمعه خراسانات با آیت‌الله علم‌الهدی، نماینده مقام معظم رهبری در مشهد داشتند مطرح کردم که امیدواریم به این خواسته‌ها رسیدگی شود، زیرا رسیدگی به این خواسته‌های قانونی اهل‌سنت به تحکیم وحدت کمک می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *