به گزارش پایگاه اطلاعرسانی احناف خواف، حضرت مولانا حبیبالرحمن مطهری، مدیریت محترم حوزه علمیه احناف خواف، در خطبههای نماز جمعه (۲۶ مردادماه ۱۳۹۶) روستای چهارده – از توابع خواف – بیان داشتند: ایام ذیالحجه، ایام بسیار مبارکی است که رحمت الهی در شب و روز آن سرازیر است و آنقدر با اهمیت میباشد که خداوند متعال در قرآن کریم بدان قسم یاد میکند( وَالْفَجْرِ ﴿۱﴾ وَلَيَالٍ عَشْرٍ ﴿۲﴾) که اکثر مفسرین معتقدند که مقصود از ده شب ذکر شده در آیه فوق، همین دهه ذیالحجه است که رحمت ها و غفران الهی در روز نهم و دهم که عرفه و عید قربان است به اوج خود میرسد.
ایشان افزودند: مومنین این روزها را بایستی مغتنم بشمارند و به کارهای خیر، دعا و نیایش سپری کرده و از محرمات و گناههان دوری جویند تا همگی مورد لطف رحمتهای الهی قرار بگیرند و از ثواب حاجیان بهرمند گردند.
مولانا مطهری خاطرنشان کردند: اگر ما طاعت و عبادت احسن و مقبول داشته باشیم میتوانیم با حاجیان در ثواب شریک باشیم و هیچگاه نباید خود را ناامید و محروم بدانیم، زیرا این به دست خود ماست که چقدر طاعت و بندگی الله را کنیم.
مدیریت محترم حوزه علمیه احناف خواف در ادامه افزودند: تقوا ملاک برتری اشخاص در نزد خداوند متعال است و خداوند متعال به صورت، اموال و ظاهر انسانها نگاه نمیکند، بلکه به قلب و اعمال افراد توجه دارد، چون اگر قلب اصلاح شود همه چیز درست میگردد.
صحابه رسول اکرم(ص) که به آن مقام عالی رسیدند به خاطر ایمان سرشار از اخلاص در قلوبشان بود.
نبی اکرم(ص) میفرمایند؛ هیچکس از شما مومن خالص نخواهد شد مگر اینکه من محمد(ص) در نزد او از پدر، مادر، فرزندان و همه چیز مهمتر باشم. حال بایستی به خود بنگریم که اگر این چنین بودیم مومن واقعی هستیم.
عالم برجسته خراسانزمین اظهار داشتند: فکر نکنید که مقصد از قربانی، ریختن خون، گوشت و جسم حیوان است؛ بلکه هدف از قربانی، تقویت تقوا و تسلیم شدن در برابر اوامر الهی است.
ایشان تاکید کردند: امروزه با وجود این همه فتنه و فساد، بهترین راهِ در امان ماندن همان تقوا است و اگر این چنین باشد اختلافات و مشکلات نیز حل میگردد.
مولانا مطهری اظهار داشتند: حوزه علمیه احناف خواف که امروز به اینجا رسیده است با کمکها و صدقات مردم خیّر بوده است و امسال قرار بود مراسم دانشآموختگی برای طلاب گرفته شود به دلیل مشکلات مالی که بهوجود آمده چند ماهی به تاخیر افتاد. از شما مردم دین دوست درخواست داریم که ابتدا دعا کنید و با کمکهای مادی و معنوی خود همکاری و همیاری لازم با حوزه علمیه در برگزاری این مراسم بزرگ داشته باشید، زیرا برگزاری این چنین جلسات مایه خیر و برکت است.
اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید